ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

7/11/10

Ο λαός θα αποφασίσει: σταθερότητα ή περιπέτειες

«Ηταν χρέος μας να
απαντήσουμε σε όσους
δεν τους νοιάζει αν
αποσταθεροποιείται η χώρα»



...Όσοι δείχνουν το Μνημόνιο ως την αιτία των δεινών που περνάμε σήμερα, ως την πηγή του κακού για όσα ζούμε, απλώς υποκρίνονται και δημαγωγούν. Το Μνημόνιο είναι η κατάληξη και όχι η αφετηρία, το φάρμακο, όχι η ασθένεια, είναι το αποτέλεσμα των προβλημάτων- των εγκλημάτων θα έλεγα- που προηγήθηκαν και όχι το αίτιο της σημερινής δοκιμασίας που περνάμε.....

....Δεν ξέρω ποια εννοείτε αριστερή αντιπολίτευση, αλλά ακριβώς τα ίδια λέει και η Ν.Δ. Τους ακούμε και δεν μπορούμε πια να τους ξεχωρίσουμε τόσο πολύ που έχει ταυτιστεί ο λόγος τους. Και αυτό είναι κρίμα για τη χώρα, αυτή η ταύτιση με τον λαϊκισμό της Ν.Δ. είναι κρίμα και για τη διαδρομή και για την ιστορική προσφορά της Αριστεράς στη χώρα. Η Αριστερά ταυτίστηκε στο παρελθόν με υπερκομματικές προσπάθειες όταν το διακύβευμα αφορούσε γενικότερα θέματα και κυρίως εθνικής σημασίας ζητήματα. Με κορυφαίο παράδειγμα την Εθνική Αντίσταση.
(Αποσπάσματα από την συνέντευξη Παπανδρέου σΤΑ ΝΕΑ)
 
Εθνικά υπεύθυνη και πολιτικά ξεκάθαρη η συνέντευξη του Παπανδρέου. Έτσι όπως αρμόζει σε ένα Πρωθυπουργό που αντιλαμβάνεται πλήρως την κρίσιμη θέση που βρίσκεται η χώρα. Όποιος ήθελε να καταλάβει, κατάλαβε.  Όλα τα άλλα είναι ανεύθυνες κραυγές χωρίς ειρμό και νόημα. Δυστυχώς. (ΓΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: