ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

14/8/10

Η «αναδυόμενη» βουλευτής

Διαβάζω στο Zougla.gr….“Άνετη και απόλυτα εναρμονισμένη με την Φύση, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα ξέκλεψε λίγο χρόνο για να απολαύσει την δροσιά της θάλασσας στην Παλαιά Επίδαυρο, στο Γιαλάσι. Ο φακός την «συνέλαβε» να κολυμπά με την ελάχιστη δυνατή κάλυψη του ηλιοκαμένου σώματος της....Η παρέα της Παλαιάς Επιδαύρου όμως είναι μεγάλη και τα μέλη της και επώνυμα και δραστήρια. „ Γι΄ αυτό και μας υπόσχεται ο Εθνικός „Εισαγγελέας“ κύριος Τριανταφυλλόπουλος, ότι στην εφημερίδα το VETO θα απολαύσουμε όλο το φωτογραφικό ρεπορτάζ με πολιτικούς, καλλιτέχνες, ανθρώπους από το παρελθόν, προσωπικότητες του lifestyle κλπ ενδιαφέροντα. Τώρα γιατί αποτελεί είδηση, ότι η κυρία Νταλάρα κολυμπά όπως εκατοντάδες άλλες γυναίκες, εν έτη 2010, ίσως σε κάποια άλλη στιγμή Ο Δημοσιογράφος (μη ξεχνάτε ποτέ το άρθρο) να μας εξηγήσει. Πιθανώς να μπορέσουμε και εμείς οι αδαείς να κατανοήσουμε, ότι επρόκειτο πράγματι για θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος, και έπρεπε δεόντως να προβληθεί. (Γ.Π.)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Γιατί πρέπει να αποτελεί είδηση την στιγμή που συναντούμε πολλές γυναίκες στις παραλίες να κάνουν τόπλες. Λυπάμαι για το επίπεδο της δημοσιογραφίας ή μήπως ''δημοσιογραφίας'';

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σας. Γιατί είναι θέμα δημοσίου ενδιαφέροντος τι κάνει η κ.Νταλάρα στις ιδιωτικές της στιγμές είναι απορίας άξιον. Την στιγμή που τόσες γυναίκες κάνουν τόπλες στην παραλία. Αλλά αυτή είναι η πλευρά της δημοσιογραφίας Τριανταφυλλόπουλου φαίνεται.