ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

23/4/10

”ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ”:

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ:
DON´T FUCK WITH GREECE!

Γιά σκεφτείτε, σήμερα πήραμε δάνειο 1,95 δις. Ευρώ, τρίμηνης διάρκειας (και καυχόμαστε ότι τα καταφέραμε, αλλά όπως ήταν φυσικό η προσφορά του δανείου υπερκαλήφθηκε γιατί είναι «σίγουρο» αναφορικά με το υποτιθέμενο «ρίσκο» λόγω της πολύ μικρής διάρκειας και έπιφέρει 3-4 φορές μεγαλύτερα κέρδη απ΄ότι αν ήταν η Γερμανία που δανειζόταν) με ετήσιο επιτόκιο 3,65%, δηλαδή με 2,5-3.0% περισσότερο απ΄ότι προσφέρεται αυτή την στιγμή στην αγορά. Δάνειο τρίμηνης διάρκειας είναι τελείως riskfree, αντικατοπτρίζει τις καθαρά ληστρικές προθέσεις της λεγόμενης αγοράς (κοινώς αισχροκέρδια) και δεν έχει καμία σχέση με απολύτως κανέναν credit risk. Αλλά, με μερικές εξαιρέσεις, οι κυβερνώντες συμπεριφέρονται περιέργως σαν να μόλις αποφοίτησαν από το ”kindergarten”, για να μην μιλήσουμε γι΄αυτούς που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση και που πάραυτα έχουν το θράσος και ομιλούν ακόμη (Καραμανλής, Αλογοσκούφης και Co, και οι προηγούμενοι, που έθεσαν τις βάσεις για την μετέπειτα μεγάλη κατρακύλα επί ΝΔ). Σε άλλες ”καλλές” εποχές, ”προδότες” και ”λήσταρχοι” αυτού του είδους θα στέλνονταν με συνοπτικές διαδικασίες στο ”Γουδί” για Εθνική προδοσία / High treason (οι νεώτεροι ας ψάξουν στο διαδύκτιο να μάθουν τι εστί «Γουδί»). Αλλά αυτό είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της σύγχρονης Ελλάδος: Ουδείς έχει τιμωρηθεί για τέτοιες πράξεις. Οι «κυβερνωντοκλέφτες» και «κλεπτολοποδήτες», ..., ΖΟΥΝ, ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ατιμωρητί!
Καιρός ίσως να ενεργοποιηθεί ο Μηχανισμός Στήριξης και η εμπλοκή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (όσο οδυνηρό και νάναι αυτό) μπας και (δυστυχώς και πάλι με την εμπλοκή των «Ξένων») μπει επιτέλους κάποια τάξη και σε κάποια χρόνια μπούμε και εμείς επιτέλους σε μια σωστή και σύχρονη πορεία διακυβέρνησης της χώρας μας. Όσο καθυστερούμε τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα!
..................................................................................................................................................
Εξυπακούεται ότι για να πούμε ”φτάνει πιά”, DON´T FUCK WITH GREECE, πρέπει να υπάρχει ένα ρεαλιστικό εναλλακτικό «Σχέδιο Δράσης”, αλλά δυστυχώς και προφανέστατα εκεί «χωλαίνουμε» ακόμη περισσότερο! 
Από τον Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: