ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

4/6/09

Η ΝΔ θα ήθελε ένα «βρώμικο 2009»

Πυρά κατά Σανιδά: Αντί για θεματοφύλακας του δικαίου, λειτουργεί ως τερματοφύλακας της κυβέρνησης. Ευ. Βενιζέλος: Πρωτογονισμός η σύλληψη των παιδιών και της συζύγου του Χρ. Καραβέλα
«Μετά το βρώμικο '89 η ΝΔ πολύ θα ήθελε ένα βρώμικο 2009, αλλά δεν της βγαίνει»! Με αυτή τη φράση ανώτατος παράγοντας της Ιπποκράτους δίνει το στίγμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην υπόθεση της Siemens και των υπόλοιπων σκανδάλων που στιγμάτισαν την πενταετία της ΝΔ.
(Για περισσότερα πατείστε κλικ στην εικόνα του ΕΘΝΟΣ)
Δικό μας σχόλιο.
Τι άλλο θα ζήσουμε σ΄ αυτή τη χώρα της φαιάς πορτοκαλαίας! Άνθρωποι πηγαίνουν φυλακή για λόγους σκοπιμότητας! Συλαμβάνονται μέλη οικογένειας για να πιεστεί να επιστρέψει ο φυγάς!
Είναι δυνατόν όλα αυτά να συμβαίνουν σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Εκτός και αν δεν είμαστε. Και ας έχουμε ευρωεκλογές. Υπάρχει οικογενειακή ευθύνη γιατί τα παιδιά άφησαν τον πατέρα τους, που έδινε μίζες από τα ταμεία της Siemens να εξαφανιστεί; Καλύπτεται έτσι η εμφανής ολιγωρία της ελληνικής δικαιοσύνης; Θεωρείτο άραγε η Siemens τυχαία και απλή υπόθεση, ώστε να μη ληφθεί καμία μέριμνα για την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα των βασικών υπόπτων για το σκάνδαλο αυτό;
Αλλά η υπόθεση βρωμάει από μακριά και κάθε καθυστέρηση καθίσταται λογικά ύποπτη, όταν μάλιστα κατά έγκυρους νομικούς κύκλους, μόνο με τα στοιχεία του Μονάχου έπρεπε η υπόθεση Siemens να παραπεμφθεί στην Βουλή.
Αλλά δεν βαριέσαι κοινή πεποίθηση είναι, ότι την επαύριο των εκλογών θα "παραγραφεί" και το ζήτημα αυτό όπως όλα τα άλλα. (Γ.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: