ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

6/6/09

Δεν χρωστάω σε κανέναν......

Δεν χρωστάω σε κανέναν δηλώνει σε κάθε του συνέντευξη με παρρησία ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου και βέβαια εννοεί ότι είναι αποφασισμένος και δεν πρόκειται να υποκύψει απέναντι στα κάθε λογής συμφέροντα.
Οι αντίπαλοί του το αμφισβητούν. Είναι σίγουροι για την κρίση τους, αφού είδαν τον "ασυμβίβαστο" στον αγώνα ενάντια στους νταβατζήδες και τον "μηδενικής" ανοχής στην διαφθορά κύριο Καραμανλή να σιωπά και να αναδιπλώνεται μπροστά σε όλα αυτά που ντροπιάζουν σήμερα την ελληνική πολιτική σκηνή.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών. Πέταξε έξω από το ψηφοδέλτιο υποψηφίους χωρίς να λογαριάζει το πολιτικό κόστος, την στιγμή που είχε ανάγκη και την μια ψήφο. Δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί, ότι μπλόφαρε, όταν πρότεινε στον Πρωθυπουργό να φέρουν όλα τα σκάνδαλα στην Βουλή και ας ματώσουν. Θα ξεκαθάριζαν όμως το πολιτικό τοπίο, θα εμπόδιζαν τη συνεχή απαξίωση της πολιτικής και το κυριότερο θα ανταποκρίνονταν στο κοινό περί δικαίου αίσθημα του ελληνικού λαού. Θα δρούσαν όπως ιστορικά αρμόζει σε πολιτικούς Ηγέτες. Ο κύριος Καραμανλής γύρισε μικρόψυχα την πλάτη στην ιστορία. Έδρασε αμέσως και απέσυρε από το Βήμα της Κυριακής την συνέντευξή του εξαιτίας της δημοσκόπησης - μαϊμού που δημοσίευσε το Βήμα για το ντιμπέιτ. Τα στοιχεία της δημοσκόπησης είχαν φτιαχτεί ενώ το ντιμπέιτ βρισκόταν σε εξέλιξη, κάτι που καταγγέλθηκε άμεσα από χρήστες του διαδικτύου και Blogers.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών στο δεν χρωστάω τίποτε. Θέλει όντως θάρρος, τόλμη και πολιτικό ανάστημα για να τα βάλεις με τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Γιατί πρέπει να έχεις πάντα υπόψη σου, ότι θα σε περιμένουν στην γωνία.
Είναι βέβαια ζήτημα επιλογής που θα στηρίξεις την πολιτική σου πορεία. (ΓΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: