ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

7/6/09

Η ΔΙΠΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ

Η Νέα Δημοκρατία έπιασε τα ιστορικά χαμηλά της. Μόλις που ξεπερνά το 32%. Ο Παπανδρέου με 38%...
θεωρείται βέβαιο ότι θα εκλεγεί με αυτοδυναμία όποτε κι αν προκηρυχθούν οι εθνικές εκλογές. Με αυτό το ποσοστό στις εθνικές εκλογές θα ξεπεράσει το 42%.Πρόκειται για διπλή ήττα του Καραμανλή. Από τη μια επειδή έπιασε τα ιστορικά χαμηλά της Ν.Δ. και από την άλλη επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου παίρνει μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που πήρε στις εθνικές εκλογές. Μετά την εκλογική συντριβή της Νέας Δημοκρατίας Θα έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις. Την Τρίτη το Ecofin θα μας πιέσει για νέα μέτρα. Πως θα τα πάρει ο Καραμανλής όταν θα έχει τέτοια ήττα και οι πολίτες θα συζητούν για ακυβερνησία;
ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
ΠΑΣΟΚ 38,5%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 32%
ΚΚΕ 9%
ΛΑΟΣ 5,5%
ΣΥΡΙΖΑ 5%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 4,5%
Πηγή: PRESSMME

2 σχόλια:

pantokrator είπε...

Όταν δημοσιεύεις ένα θέμα και παραθέτεις κάποια στοιχεία αυτά τα στοιχεία που επιστρατεύεσαι πρέπει να είναι αληθή.
Έχεις πέρα για πέρα λάθος αποτελέσματα και γράφεις και ότι είναι και τελικά!!!Θα πρέπει να ντρέπεσαι για τα δημοσιεύματα σου,με τα οποία όχι κριτική στην κυβέρνηση δεν κάνεις άλλα υποβιβάζεις τον εαυτό σου.



ΠΑ.ΣΟ.Κ 8 36.64 %
Ν.Δ 8 32.29 %
ΚΚΕ 2 8.35 %
ΛΑ.Ο.Σ 2 7.2 %
ΣΥΡΙΖΑ 1 4.15 %
Πρα.Οικ 1 3.49 %

Υπουργείο Εσωτερικών

Τα αποτελέσματα που δημοσίευσες δεν έχουν καμία επαφή με τα πραγματικά!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ είπε...

Αγαπητέ Στρατή,

αφήνω ασχολίαστους τους χαρακτηρισμούς, παρά το γεγονός ότι με αδικούν, γιατί πιστεύω ότι δεν συνάδουν σε ένα δημοκρατικό διάλογο.

Στην ανάγνωση του κειμένου, αν ήσουν λίγο πιο προσεκτικός θα διαπίστωνες ορισμένα χρήσιμα για την κριτική σου στοιχεία, όπως:

ΠΡΩΤΟΝ: Πηγή της ανάρτησης είναι το PRESSMME. Το ότι το κείμενο δεν είναι δικό μου δεν αναιρεί βέβαια την όποια δική μου ευθύνη.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Το κείμενο αναρτήθηκε στις 2.33 μμ την ημέρα των εκλογών και αρκετές ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες.

ΤΡΙΤΟΝ: Είναι φανερό από την πρώτη ανάγνωση, ότι τα στοιχεία στηρίζονται στα Exit Polls, που διενεργούνταν κατά την διάρκεια των εκλογών έξω από τα εκλογικά κέντρα. Την ώρα εκείνη εκτιμούνταν το αποτέλεσμα με αυτά τα ποσοστά.

ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Απορώ πως δεν πρόσεξες, ότι η αναφορά των αποτελεσμάτων φέρει τίτλο με κεφαλαία και ευανάγνωστα γράμματα "ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ" και όχι τελικά αποτελέσματα, όπως λανθασμένα κατανόησες.

Είναι σαφές, ότι επρόκειτο για εκτίμηση πριν το κλείσιμο της κάλπης και όχι για τελικά αποτελέσματα. Είναι επίσης σαφές, ότι η τελική διαφορά των 4,5 μονάδων δεν αλλάζει ούτε το κείμενο στην ουσία του, ούτε το μέγεθος της ΗΤΤΑΣ της ΝΔ και της ΝΙΚΗΣ του ΠΑΣΟΚ.
Αυτός δεν είναι και ο λόγος άλλωστε, που φρόντισε η Κυβέρνηση να μας στείλει για ύπνο με 2 μονάδες διαφορά και να ξυπνήσουμε με 4,5;

Φιλικά
Γ.Π.